۱- ۴ – ۱ . شرایط عمومی نقل وانتقال گوشت :
۱ -۱ – ۴ – ۱ . گوشت وآلایش آن باید توسط وسیله نقلیه مجاز حمل گردد .
۲ – ۱ –۴ – ۱٫ وسیله نقلیه وسردخانه آن باید قبل از حمل ، به دقت تمیز ، شستشو وضد عفونی شده باشد ( بند ۵ – ۱-۴ جایگزین ۲-۱-۴ می گردد )
۳ -۱-۴- ۱ . سطوح داخلی وسیله حمل باید از موادی تهیه گردد که در مقابل خوردگی وپوسیدگی مقاوم بوده و … ( در مصوبه یکصد وهشتادمین آمده است ) .
۴ -۱-۴ – ۱٫ وسیله نقلیه سردخانه دار باید طوری باشد که در طول حمل ونقل دمای مورد نیاز را فراهم کرده ومحموله را در دمای مناسب نگهداری نماید . همچنین دمای سردخانه باید بطور خودکار ثبت شود .
۵ -۱-۴ – ۱٫ چیدن لاشه گوشت وآلایش آن در سردخانه وسیله نقلیه باید طوری انجام گیرد که لاشه گوشت وآلایش آن با دیوارها وکف سردخانه مفروش از پالت تمیز وبهداشتی در تماس نبوده به طوری که هوای سرد بتواند به خوبی در داخل آن جریان داشته باشد .
۶ -۱-۴ – ۱٫ گوشت وآلایش خوراکی که تازه وخنک شده باید در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد حمل گردد .
۷ -۱-۴ – ۱٫ گوشت وآلایش منجمد آن باید در برودت حداقل ۱۸ – درجه سانتی گراد حمل گردد .
۸ -۱-۴ – ۱٫ افرادی که به طور مستقیم با حمل ونقل گوشت وآلایش خوراکی در تماس می باشند باید دارای کارت تندرستی بوده واصول بهداشتی را رعایت نمایند .
۹-۱-۴ – ۱٫ ظروف ، وسایل وتجهیزات مورد استفاده در حمل ونقل ( پالت ، سبد ، وقلاب و ..) باید به خوبی تمیز وشستشو وضد عفونی شوند .
۱۰ -۱-۴ – ۱٫ محموله های لاشه گوشت وآلایش خوراکی بسته بندی وکارتنی بایستی بطور مجزا حمل ونقل گردد .
۱۱-۱-۴ – ۱٫ در حمل ونقل بین استانی کانتینر وسیله حمل ونقل باید توسط دامپزشکی استان مبدا پلمپ وتوسط دامپزشکی استان مقصد فک پلمپ شود .
۲ – ۴ – ۱٫ شرایط اختصاصی نقل وانتقال گوشت طیور وآلایش آن :
۱ -۲ -۴ -۱ . گوشت طیور باید دارای بسته بندی بهداشتی مطابق با ضوابط ودستور العمل های سازمان دامپزشکی باشد .
تبصره : در مناطقی که در مرحله گذار ( از شیوه های عرضه سنتی به شکل بسته بندی بهداشتی ) قرار دارند مرغ ها بایستی در داخل سبد وبا رعایت شرایط کاملاض بهداشتی ومطابق با ضوابط ودستور العمل های سازمان حمل شوند .
۲ – ۲-۴ – ۱ . آلایش طیور می بایستی بصورت بسته بندی عرضه گردد .
۳-۲-۴ – ۱ . لاشه مرغ باید بدون سر وپا وفاقد امعاء واحشاء ومحتویات آن ها باشد .
درج دیدگاه